xarcuteries bosch
Qui som?

Xarcuteries Bosch SL. es una empresa que basa el seu negoci en la elaboració i comercialització dels productes tradicionals de Cansalader-Xarcuter, així com productes de xarcuteria de qualitat, actualment som uns 30 treballadors i tenim una experiència al sector de quasi 150 anys.

A l’any 2001 es decideix transformar el negoci familiar en una Societat Limitada, amb aquest canvi es vol donar un nou impuls a la companyia i assegurar el relleu generacional, passant a ser en Jordi Bou Bosch i en Xavier Bou Bosch els gerents de l’empresa.

Poc a poc es canvien les estructures tradicionals i els sistemes de control i d’el.laboració, per adequar-los a la nova realitat de l’empresa. Es defineixen tres línies bàsiques d’actuació: la producció, la venda o comercialització i l’administració.

En els darrers anys:
  • s’ha modernitzat tota l’estructura de producció, amb nova maquinària i nous fluxos productius;
  • s’ha reforçat l’estructura administrativa amb més control i s’ha actualitzat el programa de gestió i comptabilitat;
  • hem creat un Departament de Recursos Humans i un departament de Marketing i Comunicació que ens permeten assolir una estructura òptima per continuar creixent.
Tots aquests canvis han sigut possibles gràcies a les persones que han estat al front del projecte durant els darrers anys amb uns objectius molt clars: qualitat, servei i ofici. Qualitat en el producte i en el seu procés d’elaboració; servei al nostre barri i a una clientela que ens ha estat fidel al llarg dels anys; i una estimació especial per un ofici i un comerç de proximitat amb les persones.

Fins ara els resultats han estat satisfactoris gràcies als esforços de qui ens han precedit, Mestres Artesans Alimentaris en l’ofici de Cansalader-Xarcuter, que han aconseguit transmetre’ns aquesta necessitat de fer les coses ben fetes.

Així és com nosaltres ho hem entès i hem volgut continuar amb el repte, adequant-lo a les noves tendències i necessitats de la gent, desitgem que ho gaudiu.
mercat del clot
Mercat del Clotel jordi i el xavi
El Jordi i el Xavi© Xarcuteries Bosch ·  xarcuteriesbosch@xarcuteriesbosch.com
 
facebook   twitter   instagram