Nova botiga a Sant Cugat

Veure créixer un negoci al llarg dels anys és una cosa molt bonica. Pensar en l’inici de tot i veure fins on ha arribat, és una sensació que s’ha de viure des de dins. Avui, dia 24 de març de l’any 2022, estem de celebració. Un cop més la família continua creixent, i aquest cop ens n’anem fins al mercat de Volpelleres a Sant Cugat del Vallès. Però abans de parlar de la nova obertura, anem a fer un repàs del nostre recorregut.

Tot va començar l’any 1863, quan la primera generació Bosch, els nostres rebesavis, van obrir la primera botiga al carrer del clot núm. 38, i anys després es van traslladar a número 65 del mateix carrer. Un número que ens ha acompanyat durant més de cent cinquanta anys de la nostra història.
Però no va ser fins a l’any 1908 que vam obrir la nostra primera parada al Mercat del Clot, una botiga que, com el negoci, ha anat evolucionant al llarg dels anys, arribant a ser remodelada i ampliada fins a 5 vegades. Una parada que ha passat a ser el doble de gran del que era anys enrere.
Mig segle després, l’any 1962 vam obrir una botiga al carrer Mallorca que sumat a la botiga que es va obrir uns anys després al Mercat del Carmel, certificava una expansió per fer arribar els nostres productes a més barris de Barcelona. Un servei més global però sempre potenciant el comerç de proximitat.

Finalment, i aquest segle XXI en el qual tant hem crescut, la nostra expansió ha seguit. Modernitzant les nostres botigues i evolucionant amb l’època, posat per davant les necessitats dels nostres consumidors i sempre garantint un servei de qualitat, un pilar important que ens ha portat a ser una empresa familiar amb més de cent cinquanta anys d’història.

El secret ha sigut anar passant un negoci de generació en generació, aprenent dels nostres orígens i sempre amb el mateix esperit i empenta de fer les coses ben fetes i amb la qualitat que ens diferencia de la competència. Una empenta que ens ha permès acompanyar gastronòmicament a més de sis generacions. Des del Clot, a Gràcia, a Montgat i des d’avui a Sant Cugat.

Ens trobem al Mercat de Volpelleres, un mercat renovat, que està perfectament adaptat als temps que vivim, on he aplicat tot el que hem après al llarg de tots aquests anys i on volem continuar oferint el mateix servei de sempre, amb la qualitat per bandera.
Una parada on podreu descobrir Xarcuteria, Carnisseria, Aviram, Formatges i Pernils de les mans d’elaboradors artesans des del 1863.

Avui a Sant Cugat ens posem al vostre servei, t’hi esperem!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad