REVETLLES, FESTES I ESTIU

Raigs de sol fins ben entrades les nou de la nit, calor, temps lliure, platja, amics, família, banyador, aire condicionat, entrar al cotxe i que sembli un forn a dos-cents graus, festivals de música, piscines, barbacoes, aigua freda i vacances.
Sí, ho has endevinat, estem parlant de l’estiu, l’estació de l’any més esperada pels nens, que, per fi han acabat les classes i poden gaudir de, pràcticament tres mesos de vacances sense haver-se de preocupar pels deures ni pels exàmens. Només han de jugar, passar-ho bé i dormir fins tard.

Com tots sabem és una època perfecta per fer plans en família o amb els amics, plans a l’aire lliure on s’aprofita la llum del sol al màxim. Tot comença amb una de les nits més màgiques de l’any. Per alguns, la nit més curta, per altres la nit més llarga. Tradicionalment, la nit de Sant Joan ha tingut el privilegi de ser la més llarga de l’any perquè la fem durar fins que surt el sol el dia 24 de juny, però la realitat és, que és la nit més curta de l’any, ja que el sol es pon més tard i surt més d’hora.

Sigui com sigui, és una nit de festa. D’alegria, de tirar petards, de bona companyia i de veure sortir el sol a primera hora. Una nit perfecte per fer un sopar a la terrassa de casa amb la fresca de la nit. Amb els amics, amb una ampolleta de vi blanc fresquet i amb un sopar de pica-pica on no falta el bon embotit i el bon formatge. A Xarcuteries Bosch fa molts anys que preparem les millors safates per aquest dia tan especial i per tots els sopars i revetlles, festes majors, concerts, trobades, etc.

 

Una nit en la qual s’expliquen els plans previstos per les vacances de l’estiu i es riu mentre s’escolten de fons els petards i l’enrenou que té com a principal espectador la lluna, que tot i ser-hi menys estona que un dia normal, gaudeix de castells de focs espectaculars des de primera plana.

Un cop passat Sant Joan podem donar per més que inaugurat l’estiu. I com hem vist, quan parlem d’estiu parlem de piscina i barbacoa amb els amics. No hi ha res millor com fer una barbacoa amb producte de proximitat i de qualitat mentre et pots refrescar en una piscina i un bon refresc al costat. No direm que és el moment on s’ha inaugurat la temporada de barbacoes, que ja des de la primavera les tenim ben presents als caps de setmana dels nostres calendaris, però sí que és la temporada on més abunden i quan el temps més acompanya.

En definitiva, aquesta època de l’any, està per prendre el sol, refrescar-se, fer plans i vigilar amb la calor i sobretot a passar-ho bé i fer que l’estiu sigui inoblidable.

 

Safata de Formatges

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad