PROPERA PARADA, GRÀCIA

La màgia de tenir un negoci familiar, és la proximitat i relació que pots arribar a tenir amb els teus clients. Pertanys a un barri i formes part de la vida de les persones que hi viuen. Persones que es creuen amb tu cada dia quan passegen pel carrer, quan van a treballar, quan tornen cap a casa… Et venen a comprar i, sense voler, formes part de la seva vida. En definitiva, tenir una botiga de barri vol dir proximitat, personalització, fidelitat, compromís i vincle.

Veus com la gent va creixent, saps més enllà dels seus noms i cognoms, preguntes per la família, felicites els aniversaris, veus com tenen fills que, al llarg dels anys, són ells els que venen a comprar a la teva botiga.

Des del punt de vista del consumidor, també es veu el pas del temps. Les generacions darrere el taulell van canviant, i la família recull el llegat per continuar fent les coses igual de bé que les generacions anteriors, mantenint l’essència del que ha sigut sempre la botiga.

 

Jordi i Xavi amb la Sra. Victoria

Avui 1 d’octubre, és un dia important per la família Bosch. Comencem amb un nou repte, el repte de continuar fent les coses bé en una botiga amb molta història, una història que va començar al      número 32 del Mercat Municipal de la Llibertat de Barcelona i que després va arribar al carrer gran de Gràcia, un barri ple de vida i gent, on tenim moltes ganes de fer el que portem fent des de fa més de cent cinquanta anys. Una aventura que té una motivació extra, la motivació d’agafar el relleu d’una botiga reconeguda, entre el mercat de la Llibertat i Gràcia, fa més de cent anys que existeix, la botiga de la Xarcuteria Sicart. Un negoci que va engegar una dona quan no era gens fàcil fer-ho i que ha passat de generació en generació fins a arribar a la seva darrere etapa amb la Victòria al capdavant, que ben segur la trobaran a faltar darrere el taulell.

Així doncs, a Xarcuteries Bosch continuem ampliant les nostres botigues. El secret de la nostra història sempre ha sigut anar passant un negoci de generació en generació, aprenent dels nostres orígens i sempre amb el mateix esperit i empenta de fer les coses ben fetes i amb la qualitat que ens diferencia. Una empenta que ens ha permès acompanyar gastronòmicament a més de sis generacions.

Gràcies, Xarcuteria Sicart per la feina ben feta durant tants i tants anys, agafem la botiga amb moltes ganes i il·lusió i amb la certesa de què continuarem fent les coses bé, i tenint per bandera el compromís que sempre ens ha caracteritzat de les mans dels millors elaboradors artesans des del 1863.

Una botiga que no perdrà la màgia que tenia fins ara i on podreu descobrir xarcuteria, carnisseria, aviram, formatges, pernils de la millor qualitat i plats cuinats.

Avui al Carrer Gran de Gràcia ens posem al vostre servei, t’hi esperem!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad