El Nadal com a elaboradors i botiguers

El dia a dia com a elaboradors i botiguers en una xarcuteria és complicat i exigent. Durant tot l’any s’ha de mantenir la mateixa qualitat que portem oferint des del 1863, el mateix tracte amb els clients i les mateixes ganes de sempre. Però hi ha una etapa de l’any que, qualsevol elaborador/a del sector et dirà que és una mica més especial que la resta. Aquesta etapa és Nadal.
Estem parlant de la temporada amb més feina de l’any, on tothom fa un esforç perquè surtin les coses de la millor manera possible. Són dates on es fa un 50-60% més de producció que la resta de setmanes de l’any, el volum de gènere es duplica i el transport per proveir les botigues, també.

El consumidor exigeix una bona qualitat de producte, la valora i la vol per als seus familiars i amics. Per garantir-la,  mesos abans elaborem i provem els plats cuinats que vendrem per assegurar-nos que estaran perfectes. També hi ha una part de clientela més estacional que confia en nosaltres i que busca un plus en aquestes dates tan marcades i especials per a tothom.

Les botigues queden dividides entre els encàrrecs, que són totalment personalitzats i adaptats a cada consumidor, i entre la venda normal del dia a dia. Recomanem que els encàrrecs es facin amb antelació per garantir que el servei sigui el millor possible.

Cada any has d’evolucionar i adaptar-te al consumidor, és per això que oferim més varietat de productes, d’elaboracions i de plats cuinats, a part de fer que les teves botigues respirin l’esperit nadalenc amb la decoració pertinent.

Els hàbits de consum de la nostra societat han canviat, i actualment, la tendència va cap a un consumidor que porta un model de vida molt ràpid i ple d’inputs, i per tant te menys temps per cuinar i per preparar Nadal. És per això que la nostra oferta s’ha adaptat a aquestes necessitats.

BOTIGA BOSCH

Oferim especialitzats en elaboracions de la millor qualitat perquè les cuinis a casa teva o plats cuinats que només has d’escalfar i servir a la teva taula sense haver d’estar hores cuinant. Posem facilitats perquè puguis fer la teva comanda a mida, venir-la a recollir i tenir-la llesta per la data indicada.
Dins dels productes que més èxit tenen trobem els canelons per Sant Esteve, l’escudella i carn d’olla i els rostits pel dia de Nadal i, les safates, tant d’embotits com de formatges per Cap d’Any. I a part, la carta de productes de Nadal que podeu trobar a les nostres botigues i que ofereix una gran varietat de productes.

En definitiva, Nadal és una festa, una festa que tothom vol gaudir amb els seus i on ens cuidem de la millor manera que podem. Per tant, brindem per continuar oferint la mateixa qualitat de sempre i fer feliç a totes les famílies que confien en nosaltres any rere any.

Bon Nadal i salut per a tothom.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad