Feliç Carnestoltes a tots!

Quins plans tens per a aquestes festes? A Xarcuteries Bosch estem molt emocionats de formar part de la teva celebració amb el nostre producte estrella: la botifarra d’ou.

El carnestoltes és una època de disfresses, música, menjar i diversió. És un moment per a reunir-se amb amics i familiars, per a compartir riures i bones històries. A casa nostra, volem ajudar-te a crear aquests moments especials, oferint-te la nostra botifarra d’ou.
La botifarra d’ou és un producte artesanal, elaborat per mestres elaboradors amb la màxima qualitat i la cura que només una xarcuteria pot oferir. Aquesta botifarra està feta amb carn de porc de la millor qualitat, amanida amb espècies i condiments autèntics que li donen aquest sabor únic i deliciós. És per entrepans o simplement per menjar-la sola i gaudir al màxim del seu sabor.

Durant el carnestoltes, la botifarra d’ou és un producte molt popular a Catalunya. La gent la gaudeix al carrer, mentre participa en els carnestoltes, a les rues de carrosses o en les festes a casa amb amics i familiars. Però no només és popular pel seu sabor, també és un producte versàtil que pots utilitzar en una gran varietat de receptes. Pots provar amb les nostres varietats del 2023, com són l’emmental amb ceba, sobrassada i mel i la d’espàrrecs amb pernil. El resultat serà una deliciosa sorpresa per als teus convidats!

BOTIFARRA D'OU
DIJOUS GRAS – MESTRES ARTESANS – ELABORADORS

A més de ser un producte de qualitat, la botifarra d’ou és també un producte molt saludable. La carn de porc és una font important de proteïnes, ferro i altres nutrients essencials. Per tant, no has de sentir-te malament per gaudir de la botifarra d’ou durant el carnestoltes. Al contrari, estaràs afegint un aliment saludable a la teva dieta.
En conclusió, la botifarra d’ou és el producte perfecte per a gaudir durant el carnestoltes, el producte que ens recorda a la tradició del dijous gras quan anàvem a l’escola amb l’entrepà. Sigui sol o acompanyat, serà un èxit garantit. Visita’ns a la nostra xarcuteria i fes-te amb una o diverses botifarres d’ou.

Esperem haver-te ajudat a fer d’aquestes festes un èxit amb la nostra botifarra d’ou. No dubtis a compartir amb nosaltres les teves receptes i fotos de com la vas gaudir. Som aquí per a ajudar-te i respondre a qualsevol pregunta que tinguis.
I recorda, a Xarcuteries Bosch sempre oferim productes de qualitat, elaborats per mestres artesans amb la màxima cura i professionalitat que ens avala els més de cent seixanta anys de la nostra història. Ens esforcem per mantenir la tradició i l’autenticitat en tots els nostres productes, perquè puguis tenir una experiència autèntica i única en cada mossegada.
T’esperem en la nostra xarcuteria! Que tinguis una feliç i divertida festa!

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad