8M

Avui, 8 de març, celebrem el Dia Internacional de la Dona, una data marcada al calendari que busca reivindicar la lluita per la igualtat de gènere i recordar la importància de les dones en tots els àmbits de la societat.

A Xarcuteries Bosch, com a negoci familiar amb més de 160 anys d’història, volem sumar-nos a aquesta celebració i recordar la importància que les dones han tingut en la nostra empresa des dels seus orígens. Des de ben joves, les dones de la nostra família han agafat les regnes del negoci i han treballat amb dedicació i esforç per a tirar-lo endavant.

Avui dia, podem afirmar amb orgull que més del 66% de la nostra plantilla està formada per dones, la qual cosa reflecteix la importància que atorguem a la igualtat de gènere i al paper fonamental que exerceixen les dones en la nostra empresa. Són elles els qui elaboren els nostres productes de xarcuteria amb dedicació i cura, i són els qui atenen els nostres clients amb amabilitat i professionalitat.

Volem ser un exemple per a altres empreses, no sols en el sector alimentari, sinó en qualsevol àmbit, i demostrar que la igualtat d’oportunitats i la diversitat de gènere són fonamentals per a construir una societat més justa i equitativa.

Per això, avui volem celebrar la lluita per la igualtat i el feminisme, recordant la importància que les dones han tingut i continuen tenint en la nostra empresa. I volem fer una crida a la societat perquè continuem avançant en la direcció de la igualtat i la justícia de gènere.

També creiem important destacar que a Xarcuteries Bosch el paper de la dona no sols és present en la base de l’empresa, sinó també en els alts càrrecs, demostrant que les dones tenen la capacitat i el talent per a liderar i prendre decisions importants en qualsevol àmbit empresarial.


 

MERCAT DEL CLOT

Això reflecteix el nostre compromís amb la igualtat de gènere i la promoció del talent i la capacitat, independentment del gènere. En definitiva, a Xarcuteries Bosch creiem que totes les persones tenen alguna cosa a aportar i que el talent no té gènere.

En aquesta celebració del Dia Internacional de la Dona, volem reivindicar el paper fonamental que les dones han tingut en la nostra empresa des dels seus orígens, així com destacar la seva presència en tots els àmbits. Continuarem treballant per la igualtat i la justícia de gènere, convençuts que junts podem construir una societat més justa i igualitària.

Volem continuar treballant per la igualtat de gènere i ser un exemple per a altres empreses.
Feliç Dia Internacional de la Dona!

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad