EL DIA DE LA MARE


A Xarcuteries Bosch sabem l’important que és celebrar a les mares en el seu moment especial, i per a això volem proposar un regal que mai falla: una saborosa safata de formatges. Per a això, hem preparat una selecció dels millors formatges que tenim disponibles en la nostra xarcuteria, cadascun d’ells amb el seu sabor i textura únics.

    

Comencem amb el Formatge Balda Fermió, procedent de Girona i elaborat amb llet crua de vaca. Aquest formatge té una textura fundent a la boca i una aroma a llet fresca que el fa irresistible. A més, el seu regust a mantega li aporta un sabor suau i delicat que el converteix en un formatge perfecte per a qualsevol ocasió.

Continuem amb el Gris de Muntanya, un formatge elaborat a Màlaga amb llet pasteuritzada de cabra. Aquest formatge té una pasta cremosa i fundent a la boca, i la seva escorça rovellada li aporta un sabor de xampinyons que el fa molt especial.

Per als amants dels formatges trufats, proposem el Brie trufat de França. Aquest formatge és una fusió de brie de llet crua i un altre formatge doble crema de tòfona amb oli d’oliva, la qual cosa li dona un sabor intens i aromàtic que no deixa a ningú indiferent.

Si el que es busca és un formatge amb més caràcter, recomanem el formatge Beaufort, originari dels Alps francesos i elaborat amb llet crua de vaca. Aquest formatge té una curació de divuit mesos, la qual cosa li dona un sabor intens i complex, perfecte per als paladars més exigents.

El formatge Esperanza Viejo, elaborat a Toledo per una empresa familiar des de 1972, és un altre dels formatges que no poden faltar en una safata de formatges de qualitat. Aquest formatge té una curació de dotze mesos i una textura seca amb cristalls de tirosina que es formen per la curació del formatge. A més, el seu sabor d’avellana ho fa molt especial i benvolgut pels nostres clients.

Finalment, presentem el formatge Montagnolo, originari d’Alemanya i elaborat amb llet pasteuritzada de vaca. Aquest formatge blau té una triple crema de nata, brie i formatge blau, la qual cosa li aporta un punt picant que va augmentant a mesura que va madurant.

En resum, si vols fer un regal original i saborós a la teva mare en el seu moment especial, no dubtis a regalar una safata de formatges de Xarcuteries Bosch. Tenim una àmplia selecció de formatges de qualitat, cadascun amb el seu sabor i textura únics, perquè puguis triar el que més s’adapti als gustos de la teva mare. A més, pots completar el regal amb algun dels nostres productes frescos i elaborats, perquè la sorpresa sigui completa. Feliç dia de la mare!

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad