Bumerang a la botiga de Gran de Gràcia 111

 

Estem molt emocionats d’anunciar que Xarcuteries Bosch ha fet un pas important en el nostre compromís amb el medi ambient! A partir d’ara, la nostra botiga a Gràcia, Barcelona, ​​oferirà un nou servei d’envasos reutilitzables gràcies a la nostra col·laboració amb Bumerang, una startup d’envasos reutilitzables per a take away i delivery.

 

    

Com a empresa, creiem que és fonamental preocupar-nos pel planeta i prendre mesures per a reduir la nostra petjada ecològica. I és per això que estem adoptant el servei d’envasos retornables de Bumerang. Aquesta iniciativa ens permetrà lluitar contra els envasos d’un sol ús i promoure pràctiques més sostenibles en la nostra empresa.

A la nostra botiga de Gràcia, podràs triar entre els envasos reutilitzables de Bumerang, un servei totalment gratuït. I si tries el servei de Bumerang, simplement hauràs de baixar l’app, registrar-te i escanejar el codi QR en l’envàs per a portar-lo amb tu. Després de gaudir del teu menjar, tindràs fins a 15 dies per a retornar l’envàs en qualsevol punt de la xarxa Bumerang. Tota la informació necessària la trobareu dins l’app de Bumerang.

 

Aquest és un gran pas per a nosaltres, però no és l’únic. Com a empresa, hem estat compromesos amb el medi ambient durant anys. Hem promogut l’ús de bosses reutilitzables a les nostres botigues i hem utilitzat plàstic reciclat fins en un 70%. També treballem amb proveïdors de carn i matèria prima que són respectuosos amb els animals i són de proximitat. A més, la nostra nau central és molt més eficient a nivell energètic, i estem constantment buscant maneres de millorar la nostra sostenibilitat.

A més ens comprometem a publicar anualment la quantitat d’envasos d’un sol ús que evitarem amb aquesta iniciativa.

 


En conclusió, aquesta col·laboració amb Bumerang és un pas important en el nostre compromís amb la sostenibilitat i el medi ambient. Esperem que aquesta iniciativa inspiri a altres empreses a prendre mesures i promoure pràctiques més sostenibles en la indústria alimentària. Uneix-te a nosaltres i fes la teva part per a protegir el nostre planeta!

 

 

Tota la info de bumerang esta a la seva app

 

Treu el tema del pagament del envàs un sol us i afegeix  que es totalment gratuït per el client BUMERANG

 

Podríem afegir que ens comprometem a publicar anualment la quantitat d’envasos d’un sol us que hem estalviat

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad