D'on venim?

Tot va començar a l’any 1863 amb els nostres rebesavis en Jaume Cuxart i la Mercè Serra.
L’any 1886 van obrir la primera botiga al carrer del Clot nº38 i anys més tard es van traslladar al magatzem al carrer del Clot nº65 on hi havia la botiga, un obrador i la seva vivenda.

Però no va ser fins l’any 1908 quan els nostres rebesavis,  van obrir la primera parada al Mercat del Clot, al número 33 que posteriorment s’ha anat ampliant fins a cinc vegades. El negoci va passant de generació a generació, sempre amb el mateix esperit i empenta de fer les coses ben fetes i amb la qualitat que ens diferencia de la competència.

L’any 1962 la nostra mare la Teresa Bosch Cuxart i el nostre pare el Josep Bou Font amb el nostre tiet el Josep Bosch Cuxart obren una nova botiga a carrer Mallorca i anys després consoliden l’expansió amb l’obertura al Mercat del Carmel d’una nova parada, d’aquesta manera arribem al dia d’avui on la nostre prioritat és donar un servei més global, sempre potenciant el comerç de proximitat.

Actualment som en Jordi i Xavier Bou Bosch, dos dels cinc fills de la Teresa i el Josep qui seguim el negoci familiar i tenim el dur repte de modernitzar i adaptar les botigues i l’empresa a les noves tecnologies i necessitats dels clients. Fins ara els resultats han estat prou bons gràcies als esforços dels nostres predecessors, que han aconseguit transmetre’ns aquesta necessitat de fer les coses ben fetes.

I així és com nosaltres ho hem entès i hem volgut continuar amb el repte, adequant-lo a les noves tendències i necessitats. Adaptant la manera de fer de sempre a un disseny innovador i modern i amb l’objectiu de seguir dinamitzant el mercat, ja que creiem en el futur del comerç de proximitat, en el tracte humà, i en el nostre objectiu de sempre: oferir el servei i la qualitat, trets identitaris de la nostra empresa en una societat que, per sort, cada dia és més exigent.

Qui som?

Xarcuteries Bosch SL. es una empresa que basa el seu negoci en la elaboració i comercialització dels productes tradicionals de Cansalader-Xarcuter, així com productes de xarcuteria de qualitat, actualment som  uns 45 treballadors i tenim una experiència al sector de més 155 anys.

A l’any 2001 es decideix transformar el negoci familiar en una Societat Limitada, amb aquest canvi es vol donar un nou impuls a la companyia i assegurar el relleu generacional, passant a ser en Jordi Bou Bosch i en Xavier Bou Bosch els gerents de l’empresa.

Poc a poc es canvien les estructures tradicionals i els sistemes de control i d’el.laboració, per adequar-los a la nova realitat de l’empresa. Es defineixen tres línies bàsiques d’actuació:  La producció, la venda o comercialització i l’administració.

EN ELS DARRERS ANYS

S’ha modernitzat tota l’estructura de producció, amb nova maquinària i nous fluxos
productius.

S’ha reforçat l’estructura administrativa amb més control i s’ha actualitzat el programa de gestió i comptabilitat.

Hem creat un Departament de Recursos Humans i un departament de Marketing i Comunicació que ens permeten assolir una estructura òptima per continuar creixent.

Tots aquests canvis han sigut possibles gràcies a les persones que han estat al front del projecte durant els darrers anys amb uns objectius molt clars: qualitat, servei i ofici. Qualitat en el producte i en el seu procés d’elaboració; servei al nostre barri i a una clientela que ens ha estat fidel al llarg dels anys; i una estimació especial per un ofici i un comerç de proximitat amb les persones.

Fins ara els resultats han estat satisfactoris gràcies als esforços de qui ens han precedit, Mestres Artesans Alimentaris en l’ofici de Cansalader-Xarcuter, que han aconseguit transmetre’ns aquesta necessitat de fer les coses ben fetes.

Així és com nosaltres ho hem entès i hem volgut continuar amb el repte, adequant-lo a les noves tendències i necessitats de la gent, desitgem que ho gaudiu.

Localitza la teva botiga

Serveis

Catering
Servei d’entrega a domicili
Regals per empreses i/o particulars

Oferim el nostre millor servei a un client exigent que aprecia la qualitat, el gust per les coses ben fetes i el Segell inconfusible dels nostres productes BOSCH

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad